Header

BYS gestart met Jett Plasma Lift Profi


img_6248Plasma techniek

NIEUW BIJ BYS: Jett Plasma Lift Profi

De Plasma ProLift behandeling wordt uitgevoerd met de Jett Plasma Lift Profi. Dit is de volgende generatie technologie voor huidverstrakking en stimulering van de collageen aanmaak. Het apparaat is uitermate geschikt voor het verwijderen van kleine cosmetische onvolkomenheden en voor professionele cosmetische behandelingen. Het is een mooi en betaalbaar alternatief voor chirurgische ingrepen zonder prikken, snijden en weinig downtime. De resultaten zijn meteen na de behandeling zichtbaar.

Plasma zorgt voor direct liftend- en verjongend effect en heeft ook een positief effect op lange termijn. De behandeling met plasma zorgt indirect voor stimulatie op de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels gestimuleerd. Door dit effect en de herstructurering van bindweefsel zullen de behandelde zones een extra boost krijgen in hun stevigheid en volume.

De Jett Plasma Lift Profi werkt met een gepatenteerde gelijkstroom plasma-straal. Deze plasma-straal beïnvloedt het biologisch weefsel en zorgt voor een reactie van het lichaam. Het plasma zorgt voor een zeer effectieve peeling, herstel, straktrekken, verbeterde elasticiteit en stimuleert bovendien ook de weerstand en immuniteit van de huid.

Voordelen:
-Ooglift in slechts 1 behandeling (boven en onder ooglid)
-Non-invasief
-Niet pijnlijk
-Zonder algehele anesthesie
-Langdurig resultaat
-Geen bijwerkingen (minimale bijwerkingen ooglift: lichte zwelling en kleine korstjes mogelijk)

Wat maakt de behandeling uniek?​
-Gepatenteerde gelijkstroom plasma: spots van slechts 0,1 mm
-Gefocuste plasma-straal
-Unieke plasma-scan methode: coagulatie van eiwitten in de huid
-Dot by dot behandeling met spots van slechts 0,1 mm
-Bewezen resultaat

Resultaten die behaald worden met de ProLift, zijn heel natuurlijk. Direct na een behandeling is er zichtbaar resultaat. In de daaropvolgende weken vindt huidvernieuwing plaats en aanmaak van collageen en elastine. Na 3 maanden is het uiteindelijke resultaat bereikt.

Wat maakt onze behandeling uniek?
Plasma en elektroforese
De Plasma ProLift gebruikt 2 technologieën voor cosmetische behandelingen:
Plasma
elektroforese.

Scan-plasma techniek
Met de plasma-scan techniek behandelen wij de huid d.m.v. scannen. Door de behandelkop 2 mm boven de huid, horizontaal en verticaal over het behandeloppervlak te bewegen wordt de huid verwarmt en ontstaat rode uitslag, erythema. Dit betekend verhitting van de dermis. Hierdoor start het proces van weefselherstel, huidverstrakking, verbetering van de elasticiteit en het stimuleert ook de immuniteit en de weerstand van het weefsel*.

* Disclaimer: Resultaten kunnen per persoon verschillen. Behaalde resultaten in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Dot by dot techniek
Met de gepatenteerde gelijkstroom plasma-techniek is het mogelijk om dots van slechts 0,1mm te produceren. Hierdoor is alle energie (vermogen) op 1 punt gefocust en wordt een diepte bereikt van 0,2 tot 0,4mm. Dit resulteert in samentrekken v.d. huid, dit geeft een liftend effect. Door dots van slechts 0,1mm veroorzaken we veel minder schade aan de epidermis. De huid ziet na de behandeling wat rood.
Extra groot voordeel: De dots zijn niet of nauwelijks zichtbaar, hierdoor kan de cliënt meteen na de behandeling haar dagelijkse werkzaamheden weer hervatten.

Contra-indicaties:
Pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG
Overige geïmplanteerde elektrische apparaten
Epilepsie
Zwangerschap
Metalen implantaten in het behandelgebied

Aantal behandelingen
Het aantal behandelingen is per persoon verschillend. Hoeveel behandelingen nodig zijn hangt af van de mate van overtollige huid en de aard van het huidprobleem. Voor een plasma ooglift behandeling is 1 behandeling veelal voldoende. Voor huidvernieuwing, huidverstrakking of aanpak complexere huidproblematiek zijn meerdere behandelingen noodzakelijk. Bij het behandelen van grotere oppervlaktes met plasma werken we met verdovingscrème, hierdoor wordt de behandeling minder gevoelig. De verdovingscrème kan worden gebruikt bij gevoelige delen als oogleden, mond en lippen of hele gezicht en zal ongeveer 30 tot 45 minuten voor aanvang van de behandeling worden aangebracht.

Hersteltijd
Na de elektroforese behandeling heeft u geen hersteltijd. Na de plasma behandeling kan wel een lichte zwelling ontstaan, gemiddeld blijft dit 2/3 dagen. Ook kunnen op het behandelde gebied kleine minuscule korstjes ontstaan. Deze korstjes verdwijnen tussen de 5 tot 7 dagen. Om het behandelde gebied te camoufleren kan speciale foundation
aangebracht worden.

Resultaat
Resultaten die behaald worden met de ProLift, zijn heel natuurlijk. Direct na een behandeling is er zichtbaar resultaat. In de daaropvolgende weken vindt huidvernieuwing plaats en aanmaak van collageen en elastine. Na 3 maanden is het uiteindelijke resultaat bereikt.

Ooglift:
non-invasief
1 behandeling
1 tot 2 jaar resultaat

NU INTRODUCTIE ACTIE;
Boven of onder oogleden €299,- i.p.v. €375,-
U kunt ook kiezen voor 1 behandeling inclusief 1 nabehandeling na minimaal 12 weken NU VOOR €349,-

Neem voor meer prijzen even contact met ons op via mail of telefoon.

Terug naar overzicht