Header

Wimperpermanent

Wimperpermanent
Natuurlijk gekrulde wimpers met een geheel pijnloze, veilige en snelle behandeling? Kies dan voor Lash Fashion. Deze wimperpermanent zorgt voor grotere ogen en een mooiere oogopslag.
Lash Fashion een permanent voor wimpers die de perfecte krul en een mooi volume in uw wimpers maakt voor 4 tot 6 weken. Een verbluffend resultaat!

Semipermanente mascara
Met Lash to Impress geeft u zowel een mooie intens zwarte kleur aan de wimpers als een prachtig volume. Deze semipermanente mascara is op natuurlijke basis, zonder het gebruik van chemische lijmproducten. Laagje voor laagje worden uw wimpers opgebouwd tot prachtige, lange, volumineuze en verleidelijke wimpers. Dit resultaat blijft wel 2 tot 4 weken zitten. U kunt ermee zwemmen, douchen en sporten zonder dat het uitloopt, gaat vlekken of klonteren.

Wimpers verven
Voor een extra professioneel resultaat, kunt u uw wimpers na de wimperpermanent ook verven. Het blijft lang zitten en u creëert sprekender ogen. Wilt u echt helemaal ‘klaar’ zijn als u ’s morgens wakker wordt, dan is een permanente eyeliner in combinatie met de wimperpermanent en verven de kortste weg naar gemak!

Wilt u meer weten over wimperpermanent, wimpers verven of de semipermanente mascara? Kom langs bij Be You skincare of maak een afspraak.

Vragen, advies nodig of
een afspraak plannen?

Afspraak maken
Een natuurlijke, gezonde en verbeterde huid
Een natuurlijke, gezonde en verbeterde huid