Header

Pmu Masterclass OMBRE techniek Lucija Penkauskiene

img_1991

Op vrijdag 10 maart gaat Vera weer een Masterclass wenkbrauwen volgen. Deze keer is het de prachtige OMBRE techniek van Lucija Penkauskiene uit Litouwen.

Op haar 18e volgde zij haar eerste PMU training en dat was de start van haar succesvolle carrière als PMU artist. Zij is docent aan de International Permanent Make-up & Microblading Academy en eigenaresse van de toonaangevende Permanent Beauty Clinic in Litouwen.

In 2016 nam zij deel aan het microblading wereldkampioenschap in Warschau. Zij won de eerste plaats met haar verbluffende wenkbrauwen.
Liucija is in 2015 begonnen met het geven van training in haar nieuwe OMBRE wenkbrauwen techniek, die in korte tijd ontzettend populair is geworden. Veel permanente make-up artiesten over de hele wereld willen dit ook leren vanwege het natuurlijke “fris” make-up resultaat.
Liucija staat bekend om haar precisie, hoge kwaliteit in genezen resultaten van permanente make-up en microblading.
Zij is een frequente deelnemer aan tal van conferenties over de hele wereld zoals in Italië, Polen, Servië, Spanje en Nederland.

Wilt u meer informatie over deze techniek of een afspraak maken? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op. 0544-842755 of info@beyouskincare.nl

img_1992 img_0838 img_1994

 

img_1993


 

Terug naar overzicht

Vragen, advies nodig of
een afspraak plannen?

Afspraak maken
Een natuurlijke, gezonde en verbeterde huid
Een natuurlijke, gezonde en verbeterde huid