Header

ZATERDAG 5 OKTOBER, 10-JARIG JUBILEUM EN OPEN DAG


Be You SkinCare viert 10-jarig jubileum met open dag

Op zaterdag 5 oktober bestaat de praktijk voor huidtherapie, -verzorging en -verbetering Be You SkinCare 10 jaar. Een mijlpaal die eigenaresse Vera Goldsmid en haar team niet zomaar voorbij laten gaan. Zij pakken dan ook groot uit. Iedereen is van 10.00 tot 17.00 uur welkom aan de IJsvogel 69 in Lichtenvoorde om kennis te maken met bestaande en nieuwe producten en behandelingen voor huidproblemen, definitief ontharen, huidverjonging en permanente make-up. Laat je verrassen, kom beleven, informeren en een feestje vieren!

Wie bij Be You SkinCare binnenstapt, ervaart direct de gemoedelijke sfeer. Kwaliteit, persoonlijke aandacht, een flinke dosis passie en kunde, resultaatgerichtheid en ontspanning zijn daarbij dé sleutelwoorden. Eigenaresse Vera, huidtherapeute Ann-Rien en huidspecialistes Sharon en Esmee vinden het erg belangrijk dat mensen zich thuis voelen. De praktijk is van eenmanszaak uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf dat bovenal maatwerkoplossingen biedt. Door diverse innovatieve behandelingen en producten met hoogwaardige werkstoffen en jarenlange vakkennis kunnen de vakspecialisten samen met de klant een plan opstellen en daarmee het allerbeste huidresultaat behalen. “We ondersteunen de gezonde huid en behandelen huidaandoeningen als een gevoelige huid, acne, hyperpigmentatie en een ouder wordende huid”, legt Vera uit. “Ook met cosmetische behandelingen als definitief ontharen met IPL-lichtflitsen en permanente make-up bereiken we hoogwaardige eindresultaten. “En dat doen we met succes. Dagelijks maken we veel klanten blij. Een belangrijk aspect hierbij is dat we onderling goed samenwerken en elkaar versterken. Daarnaast zien wij de producten en behandelingen als een middel. Om het gewenste resultaat te bereiken gaat het om het maken van de juiste combinatie. Wij kennen de werkstoffen van producten, analyseren de huid goed, luisteren naar het verhaal en komen dan tot een optimale, passende oplossing sámen met de klant.”

Open dag
Be You SkinCare is volop in beweging. Zo volgen de dames regelmatig opleidingen en blijft de praktijk volop innoveren. Tijdens de open dag hebben de specialisten een interessant programma en leuke acties in petto. Vera: “We organiseren diverse demonstraties waarvoor we met modellen werken, zoals een plasmabehandeling voor oogliften, permanente make-up en de allernieuwste Dermapen 4 om huidveroudering tegen te gaan. Ook laten we zien hoe we huidanalyses maken en er komt er een specialist. Zij vertelt meer over de merken Nimue en PH Formula en over de nieuwe producten van MeLine voor zeer effectieve pigmentbehandeling, het huidverjongende en Nobelprijswinnende merk Forlle’d en de Thoclor Labs-serie. Daarnaast vertellen we hoe je slapend en zonder te smeren van je huidonzuiverheden af kunt komen, met het nieuwe product Phitex. Het wordt een interactieve dag waarbij bezoekers kunnen ervaren en informatie kunnen krijgen.”

Korting en verloting
Iedereen die de open dag van Be You SkinCare bezoekt op 5 oktober en producten aanschaft ontvangt een korting van 10%. Ook verloten de dames een aantal behandelingen. Wil je hiervoor in aanmerking komen? Houd dan de Facebook- of Instagrampagina in de gaten én kom vervolgens naar de open dag. Daar worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

Kijk op www.beyouskincare.nl of op Facebook/Instagram voor meer informatie over de open dag en de acties.

Terug naar overzicht