Header

Apilus Senior II

Heeft u last van huidoneffenheden en wilt u een mooie, egale huid? Of wilt u ongewenste haargroei definitief verwijderen? Be You skincare verwijdert haren en huidoneffenheden voorgoed op een vriendelijke manier met de Apilus Senior II.

Elektrisch epileren
Met de Apilus Senior II is het mogelijk om heel nauwkeurig elektrisch te epileren en ongewenste haargroei definitief te verwijderen. Behandeling van blonde, grijze en witte (rest)haren gebeurt zeer snel en comfortabel. De methode is veilig en behandelde haren komen niet terug. U ziet direct resultaat!

Behandeling elektrisch epileren
Met elektrisch epileren kunnen we haartjes individueel verwijderen. Deze methode is geschikt bij haren die niet met IPL zijn te verwijderen. Omdat haren in de eerste groeifase het meest effectief zijn te behandelen, is het nodig regelmatig te komen. Afhankelijk van de hoeveelheid haren bespreken we een behandelcyclus met u.

Vergoeding elektrisch epileren
U kunt voor het elektrisch epileren van ongewenste haargroei in aanmerking komen voor vergoeding door uw zorgverzekeraar. Informeer bij uw zorgverzekeraar welke rechten op vergoeding u heeft en raadpleeg de polisvoorwaarden.

Verwijderen huidoneffenheden
Ook het verwijderen van huidoneffenheden gebeurt snel, gemakkelijk en doeltreffend met de Apilus Senior II. Denk aan steelwratjes, adertjes, bloedblaasjes, pigmentvlekjes en vetbultjes. Het omliggende huidgebied beschadigt niet en de behandeling erg veilig en weefselvriendelijk. Na de behandeling ontstaat een korstje dat na een aantal dagen verdwijnt.

Wilt u meer weten over de behandeling voor elektrisch epileren en het verwijderen van huidoneffenheden? Neem dan contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Vragen, advies nodig of
een afspraak plannen?

Afspraak maken
Een natuurlijke, gezonde en verbeterde huid
Een natuurlijke, gezonde en verbeterde huid