Header

IPL (intensive pulse light)

Heeft u pigmentvlekken, bloedvaatjes of couperose? Wilt u op een veilige manier rimpeltjes goed behandelen of heeft u ongewenste haargroei in het gezicht, op de benen of elders op het lichaam? Met Intense Pulse Light of lichtflits heeft uw huid binnen een aantal maanden weer een frisse en jonge uitstraling. Het is een pijnloze, veilige, efficiënte manier van ontharen met een langdurig resultaat.

trong>IPL-definitief ontharen
IPL staat voor Intense Pulsed Light. Met een IPL-behandeling kunnen we haren met flitslicht reduceren. Oplossingen zoals scheren, epileren en ontharingcrèmes zijn slechts tijdelijk en soms pijnlijk. Met een zeer geavanceerd apparaat geven we een lichtflits op de huid. Het pigment in het haar neemt dit op en het licht wordt omgezet in warmte. De haarwortel raakt beschadigd zodat er geen nieuw haar meer kan groeien.

Aantal IPL-behandelingen definitief ontharen
Het aantal IPL-behandelingen kan variëren tussen de 5 en 10. Iedere haar heeft meerdere groeifases,. Hierdoor zijn er meerdere lichttherapiebehandelingen nodig voor een definitieve haarverwijdering. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid haar, de dikte en de huidskleur. Deze methode is ook geschikt voor grote, dichtbehaarde delen van het lichaam. Tijdens een vrijblijvende intake bespreken we samen met u welke behandeling voor u het meest geschikt is.

Vergoeding IPL-behandelingen
Voor de behandeling van het definitief ontharen kunt u eventueel in aanmerking komen voor een vergoeding bij uw zorgverzekeraar. Dit kunt u nalezen in uw polis. Bij Be You skincare hebben we een huidtherapeute en is ANBOS gediplomeerd in Elektrisch epileren en Ontharingstechnieken (ook IPL en Laser) en staat geregistreerd bij de zorgverzekeraars.

IPL-Skin rejuvenation
IPL (Intense Pulsed Light) is vriendelijk voor de huid en nagenoeg pijnloos. IPL Skin Rejuvenation zetten we in voor:

  • Pigment: waaronder sproeten, hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken en zwangerschapsmasker;
  • Bloedvaatjes: waaronder algehele roodheid en couperose;
  • Huidveroudering: waaronder kleine rimpeltjes en lijntjes en algehele verslapping van de huid;
  • Andere huidaandoeningen zoals acné en verwijde poriën.

Het apparaat zorgt ervoor dat pigmentvlekjes worden afgebroken, poriën verkleinen en kleine rode bloedvaatjes verdwijnen. Uw huid wordt gestimuleerd om nieuw collageen aan te maken. Daarmee vernieuwt de huid zich sneller, wordt weer voller, strakker en steviger.

Behandelingen IPL-Skin Rejuvenation:
Het aantal behandelingen is afhankelijk van het type behandeling, de ernst van de aandoening en de conditie van uw huid. Skin rejuvenation door middel van IPL werkt alleen op een blanke huid. Uw huid heeft na de behandeling enkele dagen nodig om te herstellen. Voorafgaand aan en na de behandeling met flitslicht mag de huid niet blootgesteld worden aan de zon of zonnebank.

Gratis intake IPL-behandeling?
Wilt u uw huidproblemen of ongewenste haargroei aanpakken met IPL? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en een gratis intakegesprek. Hierin verstrekken wij de benodigde informatie en een persoonlijk advies.

Vragen, advies nodig of
een afspraak plannen?

Afspraak maken
Een natuurlijke, gezonde en verbeterde huid
Een natuurlijke, gezonde en verbeterde huid