Header

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken of ouderdomsvlekken komen veel voor: Veel mensen vanaf middelbare leeftijd, maar ook steeds meer jongeren hebben bruinige vlekjes op de huid. De zon, littekens, hormonen en medicijnen spelen een belangrijke rol bij het ontstaan van pigmentvlekken. De vlekken zijn vooral zichtbaar op delen die veelvuldig in de zon komen, zoals het decolleté en gezicht. De meeste vlekjes kunnen geen kwaad, maar zijn wel storend. Twijfelt u over een plekje? Laat uw huid dan altijd tijdig nakijken. Be You skincare let er tijdens een behandeling ook altijd goed op.

Soorten pigmentvlekken
Er zijn verschillende soorten pigmentvlekken zoals ouderdomsvlekken en zwangerschapsvlekken (Melasma of Chloasma). Zwangerschapsvlekken zijn donkere vlekken in het gezicht en/of de nek die vooral voorkomen bij zwangere vrouwen. De vlekken worden veroorzaakt door hormonen.

Heeft u pigmentvlekken en wilt u een egale huid?
Voor pigmentatie zijn verschillende behandelingen mogelijk:

  • IPL Skinrejuvenatioin (SR)
  • Elektro-coagulatie
  • Nimue professional treatments/behandelingen (o.a. Bio Active, Bio Lactopeel, Trippleacid, Glycol en TCA peelings, Micro Needling)
  • Nimue producten, huidclassificatie Hyperpigmented Skin
  • pH formula skin resurfacing M.E.L.A.
  • Dermapen
  • Beauty Angel ELT

Behandelen pigmentvlekken
Tijdens een vrijblijvende intake bespreken we samen met u welke behandeling voor u het meest geschikt is. De beste resultaten behaalt u met een combinatie van behandelingen en thuisproducten. Het voorkomen van pigment is uiteraard altijd beter dan genezen! Dus bescherm uw huid dagelijks met een extra zonnebescherming. Maak vrijblijvend een afspraak met Be You skincare en ontdek het verschil!

Vragen, advies nodig of
een afspraak plannen?

Afspraak maken
Een natuurlijke, gezonde en verbeterde huid
Een natuurlijke, gezonde en verbeterde huid