Header

Oogliften

Overhangende, zware oogleden of wallen?
img_5839

Een ooglidcorrectie kan een uitkomst zijn. Wilt u geen chirurgische ingrepen en een mooi en betaalbaar alternatief? Be You skinCare verstrakt uw huid en corrigeert uw ooglid met de Jett Plasma Lift Profi. Zonder te snijden! Met dit apparaat verwijderen we ook cosmetische onvolkomenheden zoals vaatjes, vlekjes en bultjes. Ervaar direct effectief en duurzaam resultaat.

Wat is plasma?
Plasma zorgt voor een direct liftend en verjongend effect. Het apparaat werkt met een plasmastraal, een soort vonkje die wordt opgewekt en de huid heel nauwkeurig en gelijkmatig verwarmt. De energie dringt door alle huidweerstand heen en is precies te richten op de probleemgebieden. Het plasma zorgt voor een zeer effectief oogliftherstel, huidversteviging en verbeterde elasticiteit en stimuleert de weerstand van de huid.

Plasmabehandeling
Met de Jett Plasmatechniek kunnen we “scannen” ofwel voorbehandelen. Dit zorgt direct voor huidversteviging, verbeterde elasticiteit en stimulatie van de weerstand van de huid. Vervolgens zetten we dots van 0,1 mm, een gepatenteerde techniek waarmee we de energie op één punt richten. Hiermee bereiken we een diepte van 0,2 tot 0,4 mm. Dit geeft een liftend effect en de dots zijn nauwelijks zichtbaar.

Resultaat
De Jett Plasma Lift Profi behandeling heeft een minimale bijwerking, een relatief korte hersteltijd en een langdurig resultaat. Het resultaat is natuurlijk en direct zichtbaar na één behandeling. In de daaropvolgende periode vernieuwt uw huid en maakt het collageen en elastine aan. Na 3 maanden is het uiteindelijke resultaat bereikt, een prachtige, elastische, strakkere, jongere en stralende huid!

Voordelen Jett Plasma Lift Profi.
De Jett Plasma Lift Profi wekt de plasmastraal op met een gelijkstroom we de huid kunnen voorbehandelen: “scannen” we de huid en behandelen deze voor. Dit zorgt direct voor huidversteviging, verbeterde elasticiteit en stimulatie van de weerstand van de huid. Pas daarna werken we met de gefocusde plasmastraal in de diepte. Het voordeel ten opzichte van andere apparaten is dat u daardoor minder korstvorming en een snellere hersteltijd hebt.

De Jett Plasma Lift Profi is onder andere geschikt voor het behandelen van:
• Oogleden (boven en onder)
• Diepe en oppervlakkige rimpels
• Acne
• Couperose
• Pigmentvlekken
• Littekens
• Wratten
• Fibromen

Intakegesprek
Tijdens een intakegesprek bespreken wij uw wensen en verwachtingen. Naar aanleiding daarvan leggen we uit wat de beste behandeling voor u is, wat de eventuele alternatieven zijn en wat het te verwachten resultaat is. Benieuwd of de Jett Plasma Lift Profi iets voor u is? Neem contact op voor een gratis intakegesprek bij Be You skinCare.

ooglift_voor-en-na-3

ooglift_voor-en-na-6

ooglift_voor-en-na-11

20170302_131415

Vragen, advies nodig of
een afspraak plannen?

Afspraak maken
Een natuurlijke, gezonde en verbeterde huid
Een natuurlijke, gezonde en verbeterde huid