Header

Nimue

De Nimuebehandelingen zijn geschikt voor zowel huidverzorging, huidverbetering als huidveroudering. Ze zijn gericht op het zelfhelend vermogen van uw huid. Be You skincare zet de diverse behandelingen en producten in om uw huid gezonder en in topconditie te krijgen en te behouden.

Huidverzorging
De behandelingen van Nimue zijn gebaseerd op actieve werkstoffen waarbij het resultaat vooropstaat. Tijdens een huidverzorgingsbehandeling van Nimue reinigt, peelt en verzorgt Be You skincare uw huid. Deze behandelingen zijn ideaal voor iedereen die een verbluffend resultaat en ontspanning wil combineren in een behandeling. Met de unieke combinatie van antioxidanten en herstellende werkstoffen gaan we uw huid weer herstructureren zodat deze weer straalt van gezondheid.

Huidproblemen
Een gezonde huid is niet vanzelfsprekend. Door diverse interne en externe factoren zoals medicatie of verkeerde cosmetica kan een huidprobleem ontstaan. Nimue is gespecialiseerd in het behandelen van de probleemhuid, zoals acne, pigmentvlekken of rosacea.

Huidproblemen genezen en herstellen
De aanpak van Nimue bij huidproblemen is gericht op symptoombestrijding van buiten naar binnen en op genezing en oplossing van binnenuit. De actieve ingrediënten vanuit de farmacie bouwen de huid tijdens de behandelingen opnieuw op zodat huidproblemen genezen en herstellen. Het resultaat is een optimaal gezonde huid. De huid herstelt zich en wordt gladder, soepeler, steviger en minder gevoelig.

Huidverjonging
De actieve verjongingsbehandeling is ideaal voor een door externe factoren beschadigde, hypergepigmenteerde problematische of gevoelige huid. Een zachte, maar actieve behandeling met een superieur resultaat. De behandelingen verkleinen de poriën van de huid en zorgen voor een meer verfijnde, stralende huidtextuur met een verhoogde elasticiteit en vitaliteit.

Intakegesprek Nimuebehandelingen
Wanneer u kiest voor een behandeling van Nimue houden wij eerst een intakegesprek en een huidanalyse. Hierin stellen we aan de hand van uw wensen en huidtype een individueel behandelplan op.

Vragen, advies nodig of
een afspraak plannen?

Afspraak maken
Een natuurlijke, gezonde en verbeterde huid
Een natuurlijke, gezonde en verbeterde huid