Header

Micro Needling

Voor huidverjonging, rimpelvervaging en het verminderen van huidaandoeningen als littekens, striae en pigmentvlekken maakt Be You skincare gebruik van Micro Needling. Op een natuurlijke wijze vindt een structurele en duurzame huidverbetering plaats. Met als resultaat: een steviger huid, die er jonger, stralender en gezonder uitziet.

Wat is Micro Needling?
Met een rollertje maken we microgaatjes in de huid met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal. Dit gebeurt op een uiterst zachte en gecontroleerde wijze zonder de huid te beschadigen. Het is geschikt voor elke zone van het gelaat en het lichaam. De behandeling is geschikt voor ieder huidtype en zorgt ervoor dat het zelfgenezingsproces van start gaat. De actieve, aangebrachte producten dringen diep in de huid door en kunnen goed worden opgenomen. De kleine prikkeltjes stimuleren de aanmaak van collageen en elastine in uw huid.

Afspraak Micro Needling
Meer weten over Micro Needling? Om ook thuis door te kunnen gaan met uw huidverbetering kunt u gebruikmaken van de dermaroller. Wij vertellen u er graag meer over tijdens een gratis intakegesprek.

Dermapen

Voor het verminderen van rimpels, huidverjonging en het behandelen van acne, couperose, pigmentvlekken, littekens en striae over het hele lichaam maakt Be You skincare gebruik van dry needling en de Dermapen. Dermapen™ is een veilige, effectieve en nagenoeg pijnloze behandeling en laat de huid volledig intact.

Hoe werkt de Dermapen?
Dermapen™ maakt gebruik van kleine naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit stimuleert de huid op een natuurlijke en effectieve manier te herstellen. Daarnaast versnelt de behandeling de aanmaak van collageen. De verstelbare naaldlengte maakt het mogelijk de behandeling aan te passen aan uw individuele behoeften. Zelfs delicate en moeilijk te behandelen gebieden, zoals rond de ogen/lippen en op de neus, zijn aan te pakken.

Het resultaat van de Dermapen
Na een enkele behandeling met de Dermapen merkt u dat uw huid verstevigt en gladder aanvoelt. U heeft minder diepe rimpels, een fijne huidstructuur en zelfs vaak minder roodheid. Ook het reliëf door acne-littekens en rimpels vermindert geleidelijk en uw huid maakt nieuwe cellen sneller aan. Overmatig pigment schilfert mee af, waardoor zonschade, ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekjes vervagen. Zichtbaar resultaat behaalt u doorgaans door meerdere behandelingen te ondergaan, in kuurverband.

Dry needling
Dry-needling is een techniek met de Dermapen die we inzetten voor medische behandelingen. Be You skinCare gebruikt hiervoor uiterst dunne naaldjes waardoor het wondgenezingsproces wordt geactiveerd en de productie van collageen en elastine toeneemt. Uw huid wordt strakker en egaler. Na één tot twee behandelingen bereikt u het gewenste resultaat. De specialisten van BeYouSkincare hebben hiervoor een exclusieve opleiding gevolgd bij Mary Richerson.

Vergoeding zorgverzekeraar
Veelal vergoeden zorgverzekeraars de behandeling van acnelittekens. Dit is afhankelijk van uw polis en de polisvoorwaarden. Informeer bij uw zorgverzekeraar welke rechten op vergoeding u heeft en/of raadpleeg de polisvoorwaarden van uw verzekering.

Afspraak microneedling
Wilt u meer weten over dry needling en de Dermapen? Bespreek uw wensen met Be You skincare in een gratis intakegesprek en we bekijken samen wat uw huid nodig heeft. Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Fractional Needling verbetert littekens, vervaagt fijne rimpels en maakt de huid voller. Bij deze techniek maken we in enkele seconden honderden kleine prikjes in de huid. Door die minuscule gaatjes brengen we hyaluronzuur of een andere werkstof in. Dit versnelt de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Met als gevolg dat nieuwe haarvaten ontstaan en poriën en littekens verminderen.

Fractional Needling

Fractional Needling is in te zetten bij:

  • Rimpels in het gelaat, op de wangen, rond de mond en de ogen
  • Rimpels van de hals en het decolleté
  • Huidverslapping van gelaat, ogen, hals en decolleté
  • Littekens
  • Acne

Afspraak Fractional Needling
Een behandeling met Fractional Needle is nagenoeg pijnloos en geeft direct resultaat. Wellicht is het verstandig om een EMLA verdovingscrème aan te vragen bij uw huisarts. De therapie is efficiënt, veilig, beproefd en betrouwbaar. Het maakt de huid stralend en gezond. Maak nu een afspraak voor deze behandeling bij Be You skincare en ervaar zelf het resultaat!

Vragen, advies nodig of
een afspraak plannen?

Afspraak maken
Een natuurlijke, gezonde en verbeterde huid
Een natuurlijke, gezonde en verbeterde huid