Header

Gezichts- en lichaamsbehandelingen

We leven in een drukke tijd. Te weinig ontspanning en tijd voor uzelf kunnen leiden tot stress. Uw huid vraagt bovendien om een constante verzorging. Seizoenveranderingen, het milieu, slechte leefgewoontes en hormonale veranderingen hebben gevolgen voor uw huid. Be You skincare zorgt ervoor dat uw huid weer gaat stralen!

Lichaams- en resultaatgerichte behandelingen
Geef uw huid de zorg en aandacht die het verdient en ontspan met de gezichts- en lichaamsbehandelingen van Be You skincare. De behandelingen zijn divers; van reinigen en peelen van de huid tot een halsmassage en het verwijderen van huidoneffenheden. Naast de lichaamsbehandelingen gericht op ontspanning heeft Be You skincare ook resultaatgerichte behandelingen.

Huidverbetering
Een gezichtsbehandeling passen we volledig aan op uw huid en daarbij op huidverbetering. De behandelingen zijn zowel voor mannen als vrouwen. In de strijd tegen huidverbetering kunnen we ook uw handen, huid van de hals en decolleté behandelen. Met NANNIC verbeteren lijntjes en rimpels zichtbaar. Het stimuleert de doorbloeding van uw huid en is daarnaast ook zeer geschikt bij het behandelen van cellulitis.

Bindweefselmassage
Bindweefselmassage verbetert de huidstructuur. Het is een massage die de celvernieuwing activeert. Stevige massagegrepen activeren de doorbloeding en stimuleren de aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor krijgt de huid een jonger aanzien. Bindweefselmassage is toe te passen bij huidverslapping, rimpels, cellulitis en striae.

Shiatsu-massage
Shiatsu-massage ofwel drukpuntmassage is geschikt om te ontspannen, voor huidverbetering en huidherstel. De massage heeft tot doel  een vermindering van spanning op lichamelijk en geestelijk gebied te bewerkstelligen. Door verkeerde leef- en voedingsgewoonten, gebrek aan lichaamsbeweging emotionele of lichamelijke inspanningen kan de energie verstoord worden. Dit kan leiden tot huidproblemen.

Prijslijst behandelingen
Naast de gezichts- en lichaamsbehandelingen en massages kunt u bij Be You skincare terecht voor diverse andere specialisaties. Kom eens langs en informeer naar de mogelijkheden of bekijk onze prijslijst voor de behandelingen.

Vragen, advies nodig of
een afspraak plannen?

Afspraak maken
Een natuurlijke, gezonde en verbeterde huid
Een natuurlijke, gezonde en verbeterde huid