Header

Couperose en Rosacea

Ervaart u couperose of rosacea als cosmetisch storend en wilt u weer een gezonde en gladde gezichtshuid? Be You skincare adviseert u graag over hoe u couperose of rosacea kunt verminderen. IPL Skin Rejuvenation is bijvoorbeeld uitermate geschikt om de adertjes te doen verdwijnen zodat de huid er egaal en rustig uitziet. Binnen een aantal maanden heeft u weer een jonge en frisse uitstraling.

Wat is couperose?
Couperose is een toename van kleine bloedvaatjes in het gelaat, die niet vanzelf verdwijnen. Er ontstaat een rode verkleuring van de huid en de adertjes zijn zichtbaar. Erfelijkheid, uitgebreide blootstelling aan zonlicht, gevoeligheid voor cosmetica en geneesmiddelen zijn factoren die bijdragen aan het ontwikkelen van couperose en rosacea. Vooral mensen met een licht huidtype kunnen last krijgen van deze toename van bloedvaatjes.

Wat is rosacea?
Rosacea is een chronische huidaandoening. De belangrijkste kenmerken zijn roodheid, kleine uitgezette bloedvaatjes, bultjes en puistjes, die zowel op de wangen als op de neus, het voorhoofd en de kin kunnen voorkomen. Soms gaat rosacea gepaard met ontstekingen. Het komt zowel voor bij mannen als vrouwen en kan ervoor zorgen dat uw huid gevoelig wordt voor kou of regen.

Couperose en rosacea behandelen
Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bespreken we met u de wensen en mogelijkheden. We beoordelen de huid en bespreken met u welke behandeling voor couperose of rosacea het meest geschikt is. Daarna stellen we samen met u een persoonlijk behandelplan op. Na elke behandeling ziet u uw huis minder rood worden en gezonder!

Behandelmethoden couperose of rosacea :

  • Electro-coagulatie Apilus Senior II
  • IPL Skin Rejuvenation (SR)
  • Dermapen
  • Nimue professional treatments/behandelingen
  • Nimue producten, huidclassificatie Interactive Skin
  • pH formula skin resurfacing C.R.
  • NANNIC behandelingen
  • Jett Plasma Lift Profi
  • Beauty Angel ELT

 

Meer weten of de couperose-/ of rosaceabehandelingen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met één van onze specialisten.

Afhankelijk van uw zorgverzekering, kunt u camouflagebehandelingen vergoed krijgen van uw zorgverzekering. U kunt dit nalezen in uw polis. We hebben een huidtherapeute in dienst.

Vragen, advies nodig of
een afspraak plannen?

Afspraak maken
Een natuurlijke, gezonde en verbeterde huid
Een natuurlijke, gezonde en verbeterde huid