Header

Permanente make-up

Altijd mooie, natuurlijke, goedgevormde wenkbrauwen die bij uw gezicht passen?
Wilt u sprekender ogen en uw make-up nooit meer bijwerken? Weer vollere lippen met een strakke lippenlijn? Steeds meer mensen willen ’s morgens verzorgd de deur uitgaan, maar niet te lang voor de spiegel staan. Permanente make-up is dé oplossing!

Wat is permanente make-up?
Permanente make-up is een behandeling waar we met een steriele ultradunne naald niet-schadelijk pigment in de huid aanbrengen. Dit pigment blijft achter in de bovenste laag van de huid, waardoor een mooie natuurlijke kleur verschijnt.

Permanente make-up behandeling
Be You skincare bespreekt tijdens een intakegesprek met u de wensen en mogelijkheden. We kiezen de vorm en kleur die het best bij u passen. Na de behandeling is de kleur altijd donkerder dan het uiteindelijke eindresultaat. Het duurt één tot twee weken tot de ‘gewenste’ kleur is verschenen. Na verloop van tijd vervaagt de permanente make-up door natuurlijke celvernieuwing van de huid. Gemiddeld blijft de permanente make-up 2 tot 5 jaar zichtbaar in het gelaat.

Levensechte wenkbrauwen met microblading
Wilt u natuurlijke wenkbrauwen, die niet van echt te onderscheiden zijn? Kies dan voor microblading! Microblading is een haarstroketechniek waarmee we mooie, handgemaakte haartjes pigmenteren. De haartjes brengen we aan met ultrafijne steriele naaldjes in een manuele pen. De haartjes zijn nog fijner dan bij het gebruik van een permanente make-up apparaat. Een 3-dimensionaal en natuurlijk effect ontstaat!

Masterclasses microblading
Be You skincare is vooruitstrevend in de techniek van microblading en onderscheidt zich door regelmatig exclusieve masterclasses te volgen bij gerenommeerde internationale permanente make-up specialisten. We kiezen de juiste kleuren en stijl die passen bij u en uw gezichtsvorm.

combi-brows permanente make-up

Permanente make-up full lips natural lipgloss

 

(Opfris)afspraak permanente make-up
Meer weten over permanente make-up of microblading? Maak dan een afspraak voor meer informatie.  Heeft u (al eerder) permanente make-up laten plaatsen? Dan kunt u deze bestaande permanente make-up binnen een jaar na de eerste behandeling door Be You skincare laten opfrissen. Kijk op de prijslijst voor de tarieven. We zien u graag in de praktijk!

Be You skincare werkt volgens alle normen en eisen die gesteld zijn door de GGD voor permanente make-up en is in het bezit van een vergunning. Zie voor meer informatie www.veiligpmu.nl

Vragen, advies nodig of
een afspraak plannen?

Afspraak maken
Een natuurlijke, gezonde en verbeterde huid
Een natuurlijke, gezonde en verbeterde huid