Header

Steelwratjes / bloedblaasjes

Steelwratjes, ook wel fibromen genoemd, zijn kleine wratjes in de nek, hals, oksels, liezen of rond de ogen en borsten. Het zijn geen echte wratjes, maar kleine goedaardige uitgroeisels van bindweefsel. Veel mensen ervaren de steelwratjes als ontsierend en storend.

Steelwratjes verwijderen
Wilt u uw steelwratjes verwijderen? Dat kan snel en eenvoudig met elektrocoagulatie, cryotherapie of met Jett Plasma Lift Profi bij Be You skincare. Met de Apilus Senior II en Jett Plasma verwijderen we de steelwratjes en andere huidoneffenheden door middel van een naald, die wordt verhit door elektrische stroom of door plasma. Het direct omliggende gezonde weefsel blijft onaangetast en de behandeling duurt slechts enkele seconden. Er kan een korstje ontstaan dat er na enkele dagen vanzelf afvalt.

Bloedblaasjes verwijderen
Heeft u bloedblaasjes? Deze kleine, rode blaasjes komen meestal op het bovenlichaam voor, voornamelijk op de decolleté en de buik. Ook deze onschuldige blaasjes behandelen we met de Apilus Senior II en cryotherapie, waarmee we zeer goede resultaten behalen. De behandelingen zijn nagenoeg pijnloos.

Afspraak verwijderen steeltwratjes of bloedblaasjes
Ben u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis intakegesprek voor het verwijderen van uw steelwratjes of bloedblaasjes.

Vragen, advies nodig of
een afspraak plannen?

Afspraak maken
Een natuurlijke, gezonde en verbeterde huid
Een natuurlijke, gezonde en verbeterde huid