Header

Make-up en visagie

Make up is persoonlijk. Wilt u er natuurlijk uitzien of juist opvallen met smokey eyes? Samen met uw persoonlijke inbreng en onze professionele visagie maken we het totaalplaatje tot een prachtig geheel. Bij Be You skincare kunt u zich professioneel laten opmaken voor verschillende gelegenheden. We werken alleen met hoogwaardige producten, voor zowel de huidverzorging als voor de make-up.

Dagmake-up
De dagmake-up is bedoeld voor dagen waarop u net dat beetje extra wilt of nodig hebt. Denk aan een sollicitatiegesprek, presentatie, belangrijke vergadering of receptie. De eerste indruk blijft immers. De dagmake-up geeft u een natuurlijke en harmonieuze uitstraling.

Avond-/galamake-up
De show stelen tijdens een avondje uit of met een gala, het kan met een avond-/galamake-up. Een avond-/galamake-up zetten we iets steviger op dan dagmake-up zodat het beter in het avondlicht tot zijn recht komt. Ook nemen we graag de tijd om de make-up af te stemmen op uw kleding, haar en accessoires. Heeft u een feestje op dagen buiten onze openingstijden? Wij kunnen u enkele technieken aanleren, zodat u er toch professioneel opgemaakt uitziet.

Bruidsmake-up  
Op een bijzondere dag als uw trouwdag wilt u er prachtig uitzien. Naast de jurk en het kapsel is de make-up de finishing touch. U moet zich er vooral prettig bij voelen. Met een proefmake-up van Be You skincare ziet u er prachtig uit en kunt u stralen!

Bruidsmake-up en gezichtsbehandeling
Het is aan te raden een aantal weken voor de bruiloft een gezichtsbehandeling te nemen (of bij onzuiverheden/puistjes iets vaker) zodat de huid er gezond en egaal uitziet en de wenkbrauwen mooi in model zijn. Samen met de make-up zorgt dit geheel voor een onvergetelijke, stralende dag!

Permanente make-up
Wilt u ’s morgens verzorgd de deur uitgaan, maar niet te lang voor de spiegel staan? Verfraai uw wenkbrauwen, oogleden en lippen met permanente make-up. Lees meer over permanente make-up.

Vragen, advies nodig of
een afspraak plannen?

Afspraak maken
Een natuurlijke, gezonde en verbeterde huid
Een natuurlijke, gezonde en verbeterde huid