Header

Ecuri Mesotherapie

Stoort u zich aan lijntjes rond uw mond, op de bovenlip, op de wangen en decolleté? Wilt u uw huidconditie verbeteren? Met Ecuri Mesotherapie bij Be You skincare maakt u rimpels duurzaam glad. De huid vernieuwt en verjongt. Het is een unieke methode met een verbluffend resultaat!

Wat is Ecuri Mesotherapie?

Een meso-gun brengt cross-linked hyaluronzuur in, een farmaceutisch erkend en volkomen veilig middel. Het vult lijntjes en rimpels goed op en geeft direct een verbluffend resultaat. Het intelligente systeem bepaalt zelf hoeveel hyaluronzuur wordt ingebracht. Teveel of te diep inbrengen is dus vrijwel uitgesloten. Groot voordeel is ook dat de kans op blauwe plekjes en zwellingen minimaal is.

De Ecuri Mesotherapiebehandeling
Be You skincare voert de behandelingen uit met een zeer fijn naaldje. Hiermee spuiten we in de specifieke probleemzone injecties met een hyaluronzuur en vitaminepreparaat in. De behandeling vult het natuurlijk hyaluronzuur weer aan dat in de loop der jaren verloren is gegaan. In een korte behandeling ziet u de rimpels verdwijnen en het resultaat houdt gemiddeld 6 tot 9 maanden aan.

Snel resultaat
Ecuri Mesotherapie laat rimpels echt verdwijnen. Met de Ecuri mesolift ziet u na een behandeling al een enorm resultaat, nagenoeg zonder zwelling of roodheid. Rimpels worden zachter en fijne lijntjes verdwijnen in veel gevallen zelfs volledig. Ook verbeteren de stofwisseling, hydratatie en structuur van de huid. Ecuri Mesotherapie zorgt voor een gezondere huid!

Intakegesprek Ecuri Mesotherapie
Wilt u weten of Ecuri Mesotherapie geschikt is voor u? Be You skincare bekijkt wat uw huid nodig heeft. We informeren u graag tijdens een vrijblijvend intakegesprek. Neem contact op voor een afspraak of meer informatie of kom langs in onze praktijk.

Vragen, advies nodig of
een afspraak plannen?

Afspraak maken
Een natuurlijke, gezonde en verbeterde huid
Een natuurlijke, gezonde en verbeterde huid