Header

Huidanalyse Observ520

De Observ 520 huidanalyse


 

 

 

 

 

Bij Be You skinCare pakken we graag de oorzaak van een huidprobleem aan in plaats van het bestrijden van symptomen. Voorkomen is immers beter dan genezen. We kunnen met het blote oog veel aan de huid zien, maar lang niet alles. Met de uitgebreide en geavanceerde technologie van de Observ 520 huidscan kan dit wél.

De Observ 520 huidscan
Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en zijn pas in de loop van de tijd zichtbaar. Door middel van verschillende lichtsoorten brengt de Observ 520 huidscan met zes foto’s al je huidlagen in beeld. Op de foto is veel te zien, zoals de doorbloeding, pigmentatie, structuur van de huid, het vocht- en vetgehalte en de zuurgraad.

Wat maken we zichtbaar met de Observ 520 huidscan?​
– Pigmentatiestoornis
– Huidschade door zonlicht
– Hydratatie
– Talgklierproductie, droge of juist meer vette huid en zelfs acnehuid
– Verstopte poriën
– Verhoorning
– Textuur van het huidoppervlak
– Roodheid, rosacea en couperose
– Huidirritatie

Huidanalyse en behandelplan
Wilt u een goede huidanalyse laten doen zodat u precies weet wat de problemen zijn en wat uw huid nodig heeft? Be You skinCare neemt graag de tijd om uw huidconditie in beeld te brengen. We houden altijd een uitgebreide intake en analyseren de huid grondig. Met de resultaten van de huidscan en uw wensen en doelen kunnen we een op maat gemaakt behandelplan opstellen voor het doeltreffendste en snelste resultaat. Een plan dat bij u past en waar u zich prettig voelt.

Meer weten? Maak dan een afspraak voor een huidanalyse en advies op maat!

Vragen, advies nodig of
een afspraak plannen?

Afspraak maken
Een natuurlijke, gezonde en verbeterde huid
Een natuurlijke, gezonde en verbeterde huid