Header

Me-Line


Me Line pigmentbehandeling

Een mooie huid zonder pigmentvlekken?
Be You SkinCare verwijdert bijna elke pigmentstoornis met de Me Line pigmentbehandeling.
Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype, pigmentsoort en lichaamsdeel. Blootstelling aan de zon, genetische factoren, leeftijd, hormonale invloeden, huidletsel of ontstekingen kunnen hyperpigmentatie veroorzaken. Deze kleine en grote donkere vlekken op de huid zijn een veelvoorkomend en hardnekkig probleem.
Met de producten en behandelingen van MeLine komt weer een mooie egale huid tevoorschijn!

Me Line pigmentbehandeling
De MeLine is een kuur van 1 tot 4 maanden waarmee we bijna elke vorm van pigment drastisch kunnen verminderen. Me Line bestaat uit verschillende soorten behandelingen, zowel professioneel als voor thuis. De producten en behandelingen van Me Line werken op een huidvriendelijke manier op pigmentvlekken en breken het pigment van binnenuit af. Zo kunnen we de allergrootste én allerkleinste pigmentvlekken aanpakken!

Resultaat Me Line pigmentbehandeling
De behandelingen geven een snel en effectief, schitterend resultaat. Na de eerste behandeling is het pigment al veel minder, vaak wel 80% vermindering of meer!
Gemiddeld 95% van de soorten pigmentvlekken kunnen we behandelen. Uw huidconditie verbetert bovendien en fijne lijntjes en rimpels verminderen. Pigment kan echter door zowel in- als externe factoren opnieuw worden geactiveerd. Daarom is het belangrijk om het resultaat thuis te onderhouden en de oorzaak van de pigmentvlekken ook zoveel mogelijk aan te pakken.

Me Line Dark Circles
Speciaal voor donkere kringen rondom de ogen heeft Be You SkinCare een specifieke behandeling: Me Line Dark Circles. Naast de pigmentatiebehandeling ontvangt u ook een thuisproduct voor de ondersteuning, optimalisatie en het onderhoud. De producten reduceren de pigmentafgifte en stimuleren de celdeling.

Me Line Intimate
Voor de vrouwelijke intieme zone, heeft Be You SkinCare met Me Line nu ook een effectieve behandeling.

Afspraak maken
Voordat we starten met de behandeling bespreken we eerst het behandelplan. Er vindt een uitgebreide intake plaats en we maken met ons revolutionaire huidanalyseapparaat, de Observ 520, foto’s waardoor we uw pigmentproblemen nog beter in beeld krijgen. Wilt u graag van uw pigmentvlekken af? Maak dan een afspraak om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen!

Terug naar overzicht

Vragen, advies nodig of
een afspraak plannen?

Afspraak maken
Een natuurlijke, gezonde en verbeterde huid
Een natuurlijke, gezonde en verbeterde huid