Header

Nimue Skin Technology

Nimue Skin Technology

Als (huid)specialist in Nimue Skin Technology biedt Be You Skincare diverse behandelingen en producten om uw huid gezonder en in topconditie te krijgen en te behouden. Nimue producten bevatten actieve ingrediënten die voortkomen uit de biotechnologie, homeopathie en aromatherapie. De producten boeken zichtbare resultaten. Ze zijn duurzaam en dierproefvrij en geschikt voor diverse huidsoorten. Nimue werkt uitstekend bij specifieke huidproblemen, vroegtijdige huidveroudering en bij huidverjonging van zowel jongeren als ouderen en mannen als vrouwen.

Werking Nimue
De aanpak van Nimue bij huidproblemen is gericht op symptoombestrijding van buiten naar binnen en op genezing en oplossing van binnenuit. Dit bereiken we met hoogwaardige ingrediënten tijdens de praktijkbehandelingen en met thuisproducten. De producten verbeteren de beschadigde en onzuivere huid met als resultaat een structurele huidverbetering en huidverjonging.

Nimue heeft verschillende programma’s voor de volgende huidtypen:

 • Environmentally Damaged Skin
  Dit huidtype is beschadigd door externe factoren, zoals de zon en luchtvervuiling. De huid is vaak droog, ruw, vaal, plaatselijk gevoelig en vertoont vlekjes. Be You Skincare start een behandeltraject om uw huid weer in balans te brengen. Het beste resultaat krijgt u in een kuur samen met thuisgebruik.
 • Hyperpigmented skin
  Bij deze huidclassificatie heeft de huid een oneffen, vlekkerige huidskleur met kleurverschillen, ofwel pigmentvlekken. De vlekken kunnen ontstaan door veroudering van de huid, medicijnen, door schade door de zon en door hormonale schommelingen.
 • Problematic skin
  Een probleemhuid, ook bekend als acne, kan ontstaan door genetische factoren, maar ook door bepaalde cosmetica, voeding, luchtvervuiling, stress en een hormonale onbalans van de huid.Het behandelprogramma is speciaal gemaakt om ontstekingen te remmen, de talgproductie te balanceren en vlekjes te egaliseren. Dode huidcellen worden verwijderd, de celvernieuwing verbeterd en roodheid wordt tegengegaan.
 • Interactive range
  Dit betreft een huid die geen overeenkomst heeft met de environmental damaged, hyperpigmented of problematic skin. De huid is droog, gevoelig, rood en uit balans door ziekte, medicatie of stress.
 • Youth
  De Youth Skin is een jonge en gezonde huid. De huid van jongeren in de leeftijd van10 tot 23 jaar ondergaat hormonale veranderingen. Ook de leefstijl is van invloed op de huid, die er helder en schoon hoort uit te zien. De meeste tieners ervaren een bepaalde vorm van acne, veroorzaakt door een toename van hormonen tijdens de puberteit.
 • Nimue Mannen
  Een goede huidverzorging is ook voor mannen tegenwoordig een onmisbaar onderdeel van een gezonde levensstijl. Een huid in goede conditie ziet er het best uit. Be You Skincare is een praktijk waar ook de man terecht kan voor professionele behandelingen en vakkundig advies op het gebied van huidverzorging en huidverbetering.

Meer weten? Lees meer over de Nimuebehandelingen of neem contact op voor een intakegesprek.

Terug naar overzicht

Vragen, advies nodig of
een afspraak plannen?

Afspraak maken
Een natuurlijke, gezonde en verbeterde huid
Een natuurlijke, gezonde en verbeterde huid