Header

Thoclor

Thoclor Labs

De producten van Thoclor Labs ondersteunen het immuunsysteem van uw huid waardoor huidproblemen verbeteren en uw huid langer jong blijft. De unieke productiemethode levert een hoge kwaliteit en concentratie van ons eigen immuunmolecul HOCl. Een actief ingrediënt dat niet-toxisch, 100% zuiver en stabiel is.

Voordelen van Thoclor Labs
– Vermindering van huidverdunning
– Vermindering van ontstekingen in uw huid die huidveroudering mede veroorzaken
– Herstellen van beschadigingen door omgevingsfactoren
– Gunstig effect op eczeem, acne, rosacea en psoriasis

Huidgenezing en huidverjonging
Thoclor Labs heeft de meest geavanceerde ‘aftercare-’ en ‘rejuvenation-‘producten ontwikkeld. Door verjonging te combineren met genezing heeft Thoclor bewezen de best mogelijke huid te geven.

THOCLOR GF1 AFTERCARE
Dit revolutionaire product is ter behandeling van alle open wonden en infecties op de huid. Denk aan operatiewonden, brandwonden, zwellingen, eczeem, acné, na peeling, microneedling en laserbehandelingen. Het voorkomt ontstekingen, opent poriën, beëindigt infecties en versnelt genezing.
Gebruik: sprayen na de behandeling of op een open wond. Geen handen gebruiken en op laten drogen.

THOCLOR GF2 SKIN REJUVENATION
Thoclor 2 stimuleert echte verjonging in de huid, rimpelvermindering en een betere hydratatie. Dankzij het antibacteriële en ontstekingsremmende effect dat HOCI op de huid heeft, biedt het ook veel voordelen bij de behandeling van acne en rosacea. De antibacteriële, antivirale en schimmelwerende werking van HOCI overtreft bekende ontsmettingsmiddelen. Het ontstekingsremmende effect vermindert roodheid en pijn in besmette gebieden.
Gebruik: ongeveer 6 tot 8 pompjes op gezicht en hals, op de dichte huid. Laten opdrogen en niet aankomen. Dagelijks gebruiken na het reinigen van de huid vóór de lotion of conditioner zorgt voor een tot 60% verhoogde opname van werkstoffen, die daarna aangebracht worden.

Terug naar overzicht

Vragen, advies nodig of
een afspraak plannen?

Afspraak maken
Een natuurlijke, gezonde en verbeterde huid
Een natuurlijke, gezonde en verbeterde huid